Üveg éthordóbol finomabb a kaja mint műanyagból? Mik az előnyei az üvegnek?
Nagyon nehéz, de inkább cipelem az üveget, mert:
- könnyebb elmosni
- nem marad benne egyik kajának sem az íze (sajnos volt olyan műanyagom, amiből a mai napig nem jön ki)
- nem megy bele a kajába a műanyag íz (volt olyanom, aminek igen)
- melegítéskor tudom, hogy nem megy bele microplastik
- melegítéskor nem forrósodik fel úgy, mint a műanyag
- melegítés után nem lesz hajlékonyabb, vagy deformálható
Plusz ennek semmi realitása, de nekem jobban esik belőle enni, tisztábbnak érzem.
Szerintem egy jó műanyag esetén a legtöbb előnye az üvegnek is megvalósul, és még könnyebb is lesz, de nekem fontos volt az is, hogy legalább ez se legyen műanyag, amit használok.
Szia, nekem fém van. Nekem ez az ideális.
Nem törékeny, nem megy bele az a gusztustalan paprikás-paradicsom szószos zsír.
Az nem olyan nehéz, de cserébe ha mikrózni akarod, akkor át kell tenni egy tányérba.
1. az üveget berakhatod mikróba(a műanyagot nem igazán érdemes)
2. Ha eldobható műanyagba hordod a kajád rengeteg szemetet termelsz, míg az üveg strapabíró
3. az üvegben látod mi van
és még sorolhatnám úgyhogy inkább üveg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!