Folyékony dolgokat szoktak grillezni?
Természetesen.
Sőt, az agyad is kisütötte a mikrohullámú.
Nem ír pedig hülyeséget a kérdező, én is ittam már ilyet.
Tessék, itt a termék:
Ízre pirítottabb és édesebb íze van, és néha még kókuszreszelék darabok is vannak benne.
A technológia abból áll, hogy a levelekből meg egyéb növényi hulladékokból tüzet raknak és ebben mennek bele héjastul a zöld kókuszdiók. A héjról a pörölés során leválik a bele, és nem kell farikcsálni, és kiválnak a cukrok is.
Természetesen a levet a pörkölés UTÁN préselik ki, de ennyi esze látom itt nincs a népnek. Na mindegy, látom ide se atomfizikusok járnak.
Itt egy cikk ha valakit érdekel:
Itt sem a kókuszvizet grillezik, hanem a kókuszdiót.
Egyébként ja logikusan végiggondolod, hogy ráöntesz bármilyen folyadékot a grillre,-most itt grillserpenyőre gondolok-, az a hő hatására elpárolog. Ha valami édes italt öntesz rá, a benne levő cukor meg talán rákaramellizálódik. A grillrácsról meg simán lefolyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!