Hogyan lehet újra folyékonnyá tenni a beállt habtejszínt?
Figyelt kérdés
Két különböző márkájú növényi habtejszínnel is próbálkoztam, de pár nap után mindegyik összeáll egy kemény tömbbe. 5°C-os hűtőben vannak, tehát meg nem fagyhattak. Mit lehet csinálni velük, hogy újra folyósak legyenek?2014. jún. 29. 08:03
1/6 anonim válasza:
Használj rendes tejszínt, az ehetö marad napokig.
Mellesleg növényi habTEJszín nincs, a tejszín - a nevéböl adódóan tejböl készül, ami állati eredetü. A növényi utánzatok csak beteggé tesznek, tele vannak vegyszerekkel, hogy tejszínszerü müanyagot tudjanak elöállítani.
2/6 anonim válasza:
Nagyon egyszerü: cseréld ki igazi tejszínre!!! Az a szemetet meg dobd a kukába, oda való.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem én eszem, és nem én vettem. Egyszerűen ezzel kell dolgoznom :)
2014. jún. 29. 08:30
4/6 anonim válasza:
Mikor először tapasztaltam ezt - eldobtam, mert nem tudtam mennyi az annyi.
Második alkalommal, majdnem hiánytalan volt még a palack, már begurultam. A csapból melegvizet folyattam rá. majd beállítottam meleg vízbe kb 3/4 részéig, s ismét lehetett spriccelni.Azóta nem jártam így, bár ugyanazt a márkát használom.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem habom van, 1 literes kiszerelésű hab-alapanyagról van szó.
2014. jún. 29. 08:59
6/6 anonim válasza:
önts rá egy vödör vizet! Garantáltan folyékony lesz!!! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!