Milyen hamburgerhús sütő technikák vannak? Te mit alkalmazol?
Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 17:16
2/6 anonim válasza:
Általában 30 napig érlelt húst veszek hozzá, mert ez finomabb.
Persze, szabad tűzön finomabb de otthon a főzőlapon is megvan.
Általában előtte megpirítom a hagymát meg a bacont hogy ezeknek az íze belesüljön az olajba, aztán ezeket kiszedem, és ráteszem a bucira.
A bucit meg szoktam picit pirítani, hogy legyen tartása, aztán megy rá a szósz.
A húst átsütöm mindkét oldalt, aztán megy rá a sajt, és fedő alatt a gőzben átsült meg ráolvad a sajt.
Ennyi.
Ha a szabadban készítem, ott is kb ugyanez, oda is viszek fedőt ami elég magas, a grillre is rá lehet tenni.
3/6 anonim válasza:
Toast-sütőt, mert csak az van.:( De ezek a bolti csomagolt hamburgerek, amiket elég lenne mikrózni is.
4/6 anonim válasza:
3,azt hogy a fenébe sikerült? Komolyan érdekel, nem tudom vizualizálni.
5/6 anonim válasza:
A húspogácsákat teszem a toast-sütőbe (ez a teflonos "háromszög-szendvics" sütő) , ráhajtom a tetejét, ugyanúgy mintha szendvicset sütnék benne. Pár percig hagyom sisteregni, hogy süljön, ne csak melegedjen. Aztán visszateszem a buciba, rakok bele amit szoktak (sajt, hagyma, paradicsom) és így egyben picit még megmikrózom, hogy a sajt megolvadjon.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. márc. 26. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!