Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lejárt hamburgerhús miatt...

Lejárt hamburgerhús miatt aggódhatok utólag?

Figyelt kérdés
megettem egy hamburgerhúst (nem igazit, ilyen mirelit ripropp vackot aminek azután olvastam hogy gyakorlatilag 11 hónapja már lejárt a szavatossága. tudom hogy mindennél rá lehet húzni kicsit, na de ez majdnem egy év... ízre állagra semmi gyanús nem mutatkozott de nagyon elkezdtem aggódni mert ez kéynesebb téma, nem olyan mint egy szárazáru (ha húst sokat nem is látott)
2022. okt. 18. 14:19
 1/3 A kérdező kommentje:
végig egy hűtőládában állt persze
2022. okt. 18. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
79%

Nem!

Se utólag, se előre, nem éri meg aggódni!

Ha bajod lesz tőle, (pl. kínok közt meghalsz , vagy hasonló...) akkor ez aggódás nélkül is bekövetkezik!

A különbség csak annyi, hogy aggodalom nélkül, felszabadultan távozol a másvilágra!

Amúgy ha nem húsból volt, hanem ilyen gyári bakelit szar, akkor még hűtés nélkül se romlik meg, szóval félretéve a mélyfilozófiai megközelítést, semmi bajod nem lesz tőle!

2022. okt. 18. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:
33%
Aggódhatsz persze, csak nyugodtan.
2022. okt. 18. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!