Hús lefagyasztásakor (szeletekben vagy kockára vágva) be kell sózni előtte megelőzendő a romlást, vagy felesleges?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, ha a zsíros résszel fagyasztjuk, akkor nagyon rossz íze lesz, még fűszerezés mellett is....2023. márc. 13. 22:07
2/7 anonim válasza:
Levet ereszt a sótól, ami a leromlandóbb.
3/7 anonim válasza:
Inkább egyben. Úgy van tömege. Ne sózd be!
A sózást a szárított füstölt dolgokra használják kolbász ès ilyesmik.
4/7 anonim válasza:
Kiolvad rendesen, mikor készítitek?
5/7 anonim válasza:
Ne sózd be csak simán fagyaszd le.Még ront is a minőségén.
6/7 anonim válasza:
nem szabad sózni fagyasztás előtt
7/7 anonim válasza:
Semmiképp nem kell sózni. Megfelelő fagyasztás esetén nem lesz semmilyen rossz íze a húsnak sem a zsírnak, ott valami más probléma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!