Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináljak a sertésszűzzel,...

Mit csináljak a sertésszűzzel, hogy ne legyen cipőtalp?

Figyelt kérdés

Nagymamám vett nekem egy csomó sertésszűzet, de egyszerűen nem tudom elkészíteni. Rágós, kemény, ehetetlen.

Ha kis ideig csinálom, hogy ne legyen véres, akkor is kemény. Ha megpróbálom puhára főzni, akkor is. Legutóbb már több ideig készült mint a marhahús és akkor is azért tálaltam fel, mert már nem volt türelmem tovább kínlódni vele.

Már gondoltam rá hogy odaadom valakinek, kínlódjon ő ezzel a vacakkal, de ahhoz meg drága

2023. márc. 2. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Felszeleteled, forró olajon addig sütöd, amíg színt kap, leveszed a tüzröl és lefedve 10-15 percig pihenteted! ENNYI.

Fözni tilos, csak röviden átsütni!

2023. márc. 2. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyben kérget sütsz rá serpenyőben hirtelen, majd utána baconbe tekered és bedugod a sütőbe még egy fél órára.

Nekem ez a kedvenc elkészítési módom, bár elég sokat variáltam már rajta, mióta készítem.

Szoky szűzsült bölényburgonyával vagy valami hasonló a címe az eredetinek, keress rá youtube-on. :)

2023. márc. 2. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vékony kérget sütsz rá serpenyőben, aztán 62-63 fokos belső hőmérsékletig sütöd sütőben. Ha nincs húshőmérőd, vegyél egyet. Messze a legjobb darabja egy disznónak, kár elherdálni rosszul sütéssel.
2023. márc. 2. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A sertés szüzet nagyon egyszerűen és gyorsan el lehet készíteni.

Szeletben pár perc alatt átsütöd és nem kemény.

Egészben sütőben sem rossz baconbe tekerve.

2023. márc. 2. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!