Étel mérése milyen mérleggel?
Szerintem azért nem árt, ha a mérleg 5 kg-ig tud mérni. Sőt, ha nagy a család, egy tényleg nagy lábosnyi étel még lehet több is mint 5 kg, viszont nálunk az pl. nem gyakori. Ritkán van az, hogy az 5 kg-s mérleg ne lenne elég, arra a néhai alkalomra meg felesleges egy nagyobb súlyhatárosat venni, mert azok valamennyivel azért drágábbak. De ha egyedül vagy, akkor a kisebb súlyhatár is rendben lehet. Viszont ha többen vagytok, nem csak magadra főzöl, sütsz, akkor szerintem az 5 kg rendben van.
Igazából bármilyen 3-4 ezres mérleg megteszi (azalatt már nem feltétlen kapsz), szerintem nem annyira számít itt a márka. Bárhol megveheted, szerintem sokszor még Aldiban, Lidlben is lehet kapni digitális konyhai mérleget, de akkor akár Tesco, Mediamarkt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!