Szeretitek a bundás kenyeret?
Figyelt kérdés
nagyon megkívántam :D2010. okt. 3. 10:18
12/32 anonim válasza:
meg reszelt sajttal osszesutve, citromos teaval....aaaaahhhhhhh
13/32 anonim válasza:
bizony, citromos tea... hmm ^^ Fenséges kaja :D És épp ez az illat szálldogál fölfele a konyhából... készül az ebéd, és bundáskenyér illata van ^^
14/32 anonim válasza:
Gyerekként nagyon szerettem, most már nem.
Pár hónapja megettem egyet, de nem ízlett, rosszul esett, pedig milyen jó volt anno. (ugyanúgy készítettem, semmit nem változtattam rajta)
15/32 anonim válasza:
Jó tojásosan és a végén reszelt sajttal megszórva!!!
16/32 anonim válasza:
Ahhhh Kecsáppal:D:P^^ÉÉÉS TEÁÁVAL!óóóóh.....
18/32 anonim válasza:
Mi az Alföldön sárgabaracklekvárral eszük, nagyon fincsi, de szoktam még úgy is csinálni, hogy a kenyeret megkenem májkrémmel, és azt rakom bele a sajtos tojásba és úgy kisütöm:)
19/32 anonim válasza:
Ó, ez volt a reggeli :). Akkor csak simán ettem ( jó sósan ). Azt hiszem az ebédem is ez lesz, sajttal, meg barackos teával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!