Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy tálaljam a gesztenyepürét...

Hogy tálaljam a gesztenyepürét szépen, gusztusosan?

Figyelt kérdés
Vendégeim lesznek jövő héten, megtudtam hogy többüknek kedvenc desszertje a gesztenyepüré. Szeretnék a kedvükbe járni, és szépen kínálni mint a cukrászdákban. Én otthon magamnak csak simán villával szétnyomkodom, de a vendégeknek nem így szeretném kínálni.
2023. jan. 1. 16:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

Ha felvágod kicsi kockákra, akkor fokhagyma présen is át tudod nyomni. Ez a leginkább kézkímélő és a legszebb kis kunkorok.

Vehetsz mirelitt főtt gesztenyét is, abból tényleg minőségibb lesz, mintha kész masszát veszel.

2023. jan. 1. 18:04
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, jó ötletek!
2023. jan. 1. 20:23
 13/13 anonim ***** válasza:
88%
Krumplinyomóra szavazok. Én rétegezni szoktam főzött csokikrémmel. Csokikrém, tejszínhab, gesztenyepüré, tejszínhab, roletti. A tejszínhab mindig házi, nem flakonos, teszek bele habfixálót, a tetejére csak fogyasztás előtt teszem. Szórhatsz még rá egy kis tortadarát. Sajnos én imádom a bolti gesztenyemasszát, sima gesztenyét csak frissen sütve szeretem.
2023. jan. 1. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!