A hagymát hogy a legjobb tárolni panelban?
Tudom, hogy hűtőben nem ajánlatos tárolni, de már sokadszorra történik, hogy penészes lesz és/vagy elkezd rohadni. Próbáltam tárolni nem tökéletesen záró ablak alatt, ahol kicsit bejön a hideg és sötét szekrény mélyén, több alkalommal is elkezdett penészedni.
Panellakás lévén nincs se kamra, se garázs. Tudom, hogy az lenne a legjobb, ha szinte rögtön elhasználnánk őket, de én szeretném, ha lenne tartalék, de általában a tartalékból csak 1-2 ússza meg, pedig nem tartom őket hónapokig, kb 1 hét alatt tönkremennek.
Hűtőben miért nem jó tárolni? Erről nem is hallottam még.
Én hűtőben tárolom, idáig semmi baja nem volt soha. Hetekig kibírja.
Hány fok van a lakásban?
Eddig miben tartottad? Nájlonzacskó, vagy egy kosár?
Nem mindegy, hogy ott 18-20 fok van, vagy sütő/radiátor mellett 35++
Az se, hogy jár-e ott a levegő bárhogy is, vagy befülledt párás-akármilyen
Az se mindegy, hogy hermetikusan bezárod, ami nem jó... vagy csak úgy heverésznek valahol
Az se mindegy, hogy egyenletes ott a hőmérséklet, vagy össze-vissza változó
De a csap mellett közvetlenül is magasabb a páratartalom általában valamennyire, ami szintén nem jó
Panelban is valahogy meg lehet oldani, mégha be is lett falazva vagy nem is volt a konyhafalnál ilyen zárható-nyitható szellőző izé
Egy hetet mondjuk kb bárhol-bárhogy ki kéne szinte bírnia tán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!