Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb füldugó...

Melyik a legjobb füldugó fúrás ellen panelban?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

megint elkezdett valaki falat fúrni. Panelban lakok, gőzöm sincs kicsoda, de az agyamig hatol. Mivel relatíve sokat éjszakázok (4 műszak), ráadásul még túlóra is van, így nappal muszáj lenne aludnom. Most szereztem ilyen szilikonos füldugót. Ez valamelyest tompít, de nem az igazi. Van aki hasonló cipőben van? Ti mit használtok?

("a költözz el" tanács nem kell, köszönöm)

2022. máj. 17. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt sajnos nem tudom, hogy melyik a legjobb fuldugo, mert valoszinuleg mindenkinek mas. Nekem ez a viaszos valt be, aminek a linkjet lentebb talalod. Kicsit fel kell melegiteni az ujjaiddal, miutan levetted rola a vattat, es utana bele tudod tenni a fuledbe, es jol beleilleszkedik. Nem azt mondom, h szaz szazalekos, de nekem a tobbihez kepest jol bevalt. Viszont nem hinnem, hogy hosszu tavon, napi szinten tul egeszseges lenne a fuldugo hasznalata. Nyilvan a kialvatlansag sem az.

[link]

2022. máj. 17. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a falfúrás vibrációval jár, gyakorlatilag az egész épület szerkezete rezeg, nem fogod tudni füldugóval tökéletesen kiszűrni, mert nem csak hallod hanem érzed a fúrást.
2022. máj. 17. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyenkor leginkább a mély hangok jönnek, az ellen pedig nem sokat ér a dugó.
2022. máj. 17. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:

3M füldugó szivacsos. Amúgy meg az a lényeg hogy hogy használod. Ha kilóg a füledből mint a rajzfilmekben akkor szart se fog érni. A legtöbb szivacsos működik bár a csontvezetéssel azok se tudnak mit kezdeni.

Lehet hogy létezik aktív füldugó. A Bose quiet comfort füleseinél pl van, igaz azok audio műszaki cikkek és nem alvás miatt tervezték.

2022. máj. 19. 11:35
 5/6 anonim válasza:
100%
Nekem az ohropax color és fültok együttes használata jött be de ez is csak jól tompítja a zajt. Még a fehérajjal probalkozhatsz az talán elnyomja a fúrás zaját.
2022. máj. 29. 17:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2022. máj. 31. 22:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!