Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez fiatalabakhoz szól kb....

Ez fiatalabakhoz szól kb. 18-20 korosztály.Akár lányok/fiuk is válaszoljanak,szerintetek mostanság egy születésnapi party-ra milyen jellegü ajándék jobb(tudom h egyén függő), illetve erre gondoltam pl: egy kisebb pénz összeg:100-120 lei kb. 9 817 Ft?

Figyelt kérdés
Tehát pénz 120 lei körüli + rafaello+akár egy dobozos milka+születésnapi kártya.Vagy jobb más jellegü ajándek,mint pénz?Az illető lány,illetve inkább távolabbi barátságnak érzem,egyelőre.Lányok ti minek örülnétek/fogadnátok jobban,fiuk ti mit vinnétek inkább,főleg ha nm annyira tudjátok az igényeit? (egy rendezvény teremben lessz 20:00 órától ,lessz egy Dj is, kb.50 személy,ezt nm tudom pontosan még de szerintem lessz valami étel is lehet hidegtál...)Ja és a lány 18 lessz.

ma 11:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Az lesz, nem "lessz".

A mai fiatalokat elnézve 120 lej kevés, pláne, hogy 50 személynek termet bérelt és dj-t is fogadott. Jár rendszeresen valami helyre? Akkor egy 250 lejes ajándékkártya plusz amiket leírtál.

ma 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!