Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ajtó előtt ajándékot hagyni?

Ajtó előtt ajándékot hagyni?

Figyelt kérdés

Van egy ismert ember, akinek az ajtaja előtt szeretnék ajándékot hagyni.

Jogilag szabad ilyet?

Mit szólna hozzá?

tegnapelőtt 13:56
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Jogilag igen. Ki tudja?
tegnapelőtt 14:01
 2/34 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mire hazaér, ott lesz-e még az ajándék, vagy valaki élelmes lény már hazavitte magának.
tegnapelőtt 14:50
 3/34 Kései Sirató ***** válasza:
Ha normális ajándék és nem valami robbanóanyag, akkor szerintem szabad, én a helyedben első körben inkább egy szál rózsát tennék a szélvédőjére.
tegnapelőtt 15:15
 4/34 A kérdező kommentje:

Igen erre gondoltam, hogy mi van, ha valaki más ellopja.

Arra gondoltam, hogy akkor lerakom, becsengetek és elmegyek.

tegnapelőtt 15:26
 5/34 anonim ***** válasza:
És mi van akkor, ha nem meglepinek értékeli, nem is foglalkozik vele. Én pl. mérges lennék és kidobnám.
tegnapelőtt 15:28
 6/34 anonim ***** válasza:
Akkor is benne van még, hogy adott esetben problémásnak tartja és kihívja a rendöröket
tegnapelőtt 15:28
 7/34 A kérdező kommentje:

Mire a rendőr kiér már ott sem vagyok.

5-ös, miért is lennél mérges? Mert kapsz egy szál virágot meg valamit, amit szeretsz? Elég arrongáns viselkedés.

Ő személyesen kedves volt.

tegnapelőtt 15:32
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Függ attól, hogy milyen jellegű az ismeretség.

Ha már régebb óta ismeritek egymást, és KÖLCSÖNÖS az eddig ki nem mondott szimpátia, akkor biztosan örül neki.

Ezzel ellentétben… na, az már zaklatás.

tegnapelőtt 15:44
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Add át, ha ennyire adni akarsz valamit. De titkos hódolót játszani és valakinek a személyes teréhez dolgokat vinni és ott hagyni nagyon tolakodó. Szerinted egy embernek csak rajongói vannak? Van mindenféle bolond zaklató is, a lehető legrosszabb ötlet ilyen helyzetbe hozni valakit. Utána majd azon stresszelhet, hogy valaki követi, figyeli, egészen az ajtajáig el tudott jutni vagy ismeri a kocsiját és még babrált is vele.

Mondjuk az is érdekes, hogy jutsz el valakinek a bejárati ajtajáig. Mert társasházba nem engednek csak úgy be és több ajtón is át kell jutni (még ijesztőbb, ha ez valakinek sikerült), a családi házaknál nálunk nem divat a kerítés nélküli építkezés, tehát ott sem tudsz az utcafrontnál közelebb kerülni.

Ne csináld ezt, creepy dolog.

tegnapelőtt 16:11
 10/34 A kérdező kommentje:

8-as, 2x találkoztunk, de amúgy nem ismerem.

9-es, úgy tudok bejutni, hogy, amikor valaki kijön bemegyek, az nem nagy dolog.

Aki rosszat akarna neki, az nem vinne ajándékot. Nem tudom máshogy átadni, ha becsengetek hozzá akkor hülyének fog nézni plusz akkor is ott van, hogy az ajtójáig jutottam.

tegnapelőtt 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!