Ajtó előtt ajándékot hagyni?
Van egy ismert ember, akinek az ajtaja előtt szeretnék ajándékot hagyni.
Jogilag szabad ilyet?
Mit szólna hozzá?
Akkor írok neki egy levelet hozzá.
Nem tudok személyes elérhetőséget.
Csak insta, de ott nem látta, amikor köszöntöttem, szerintem facen se látná, ha írnék neki.
Ebben ez lenne a különleges, nem kell tudnia kitől van, csak egy kedves gesztus, amivel feldobom a napját.
Azt értem, de nem csak rendes emberek vannak a világon, így ez is végződhet rosszul a számára
Amúgy mi volna az ajándék?
Számára nem lesz rossz, ezt én tudom. Ha írok mellé levelet, akkor nem kell félnie.
Virág lenne és még valami, amit szeret.
Én kifutnék a világból ha elkezdene romantikusan stalkolni egy random valaki, aki egyáltalán nem jön be.
Attól, hogy udvariasságból civilizáltan kommunikált veled, és nem zavart el, nem jelenti azt, hogy élete szerelmének tart.
Kérdező! Kérdeztél valamit. Valószínűleg azért, mert bizonytalan vagy a dologban. Rengetegen válaszoltak, jószándékkal, a maguk gondolkodása szerint. Általában okosat, értelmeset, hasznosat írtak.
Ha nem bírod felfogni, máskor ne kérdezz! Menj a saját fejed után, majd meglátod, mi minden előfordulhat az ilyen csökönyös butácskákkal a világban.. (Hány éves vagy?.)
Szerintem sem jó az ötlet, nulla értelme lenne, jó esetben nem lesz nagy baj, de az is előfordulhat, hogy BAJ LESZ belőle. Egyébként ezer NORMÁLIS módja van annak, hogy a neten vagy hagyományos levélben (hiszen tudod a címét!) tudomására hozd a háládat, rajongásodat. Vagy futárral küldj egy virágszálat - az olyan meglepetés, amit átvesz, nem kell gyanakvással kezelnie.
Minek ehhez a romantikus baromsághoz ragaszkodni?! De ha annyira ragaszkodsz, csináld csak - csak ne magyarázd félre minden válaszoló normális gondolatait!
28-as, de igenis értem.
Csak kíváncsi vagyok milyem baj lehet e belőle.
Ha a futár adja át az is gyanús, hogy honnan tudom a címét, az miért kevésbé ijesztő? Vagy levelet küldök neki, szintén para.
Pontosan ez a lényeg, hogy para amit csinálsz az összes verziójával együtt.
Nincs olyan megoldás, amivel jól tudnál kijönni belőle, ezért nem ajánlott ilyet csinálni. A saját lakás az ember privát és biztonságos szférája, ahová a közszereplő is magánemberként tér haza. A legrosszabb ötlet odamenni és ott bármit csinálni, visszaélni azzal, hogy ismered a lakcímét (honnan is?), bejutottál az ajtajáig és ezt bármikor megteheted a későbbiekben is. Ez az emberekben félelmet szül, nem örömöt fog okozni, csak mert ajándék is járt mellé.
Nincs rosszabb, mint hívatlan vendég, kéretlen ajándék és a szociális érintkezés elfogadott kereteit semmibe vevő ember. Te ezt a hármat egyben akarod produkálni, úgy látszik bármi áron. Nem az érdekel, hogy milyen sérelmet vagy traumát okozol egy másik emberben, hanem hogy te mennyire kerülsz majd bajba miatta. És ha szerinted ezt így is megéri csinálni, akkor meg is teszed, tekintet nélkül másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!