Ajtó előtt ajándékot hagyni?
Van egy ismert ember, akinek az ajtaja előtt szeretnék ajándékot hagyni.
Jogilag szabad ilyet?
Mit szólna hozzá?
14-es, ki beszélt dobozról?
13-as, miért lenne törvény ellenes? Nem betörök. Gls, postás is bemegy, okkal, ahogy én is.
Úgy beszélsz, hogy jól gondoljam meg, mintha gyilkolni készülnék. Ez csak egy kedves gesztus valakinek.
16-os, egyáltalán nem trollkodok, de egy pszichopatának állítotok be, aki gyilkolni akar meg robbantani jézusom. Ha megakarnám ölni, akkor becsöngetnék és fejbe lőném.
Szó sincs ilyesmiről.
Édes jó Istenem! Mond, hogy nem igaz! Képtelen vagy felfogni, hogy mi azt nézzük, hogy a másik fél hogyan viszonyulna egy ilyen meglepetéshez. És a dobozt is tetszés szerint helyettesítsd be bármivel.
Legyen virág. Annak mennyi az esélye, hogy Jaj de kedves ez az Ernő! És még azt is tudja, hogy a karmazsinzöld/citrompiros rózsa a kedvencem. De hol bujkál? így hogyan köszönjem meg neki?
Az én feltételezésem szerint egy ezrelék.
Kár, hogy nem érted.
"úgy tudok bejutni, hogy, amikor valaki kijön bemegyek, az nem nagy dolog." -> ez a besurranó tolvajok egyik módszere. Normális társasházban be sem engedik azt aki nem csenget. Ha az ott lakó nem nyitja a kaput akkor az orra előtt is rázárják a bejáratot, mert neki ott semmi keresnivalója.
Már a hozzáállásod sem normális. Te csak úgy bemész más házába, kijátszod a rendszert, bejutsz valaki ajtaja elé, és ha akarod akkor főbe is lövöd. Ember... Gyanítom oka van annak, hogy ezt miért nem lehet személyesen elintézni. Lehet nem fogadnák a közeledésedet, így marad a stalkolás.
18-as abszolút értelek, de nem vagyunk egyformák, mindenki máshogy reagálna.
19-es sok helyen beengednek. Vendégségbe is mikor mentem mire felcsengettem jött ki valaki és már engedett is be. Nem tudom személyesen intézni. Te mit szólnál, ha becsengetnék, hogy haló ezt hoztam neked. És ne forgasd ki, amit mondtam, eszemben sincs ártani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!