Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 4 szobás panelba ha fogadnék...

4 szobás panelba ha fogadnék magam mellé 3 albérlő diáklányt akkor nem volnánk sokan 4-en 1 wc-re?Ez így működőképes volna?A panel csapvíz iható?A 10.-en a legjobb a levegő?

Figyelt kérdés

2022. márc. 27. 11:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%

Nem. Igen. Igen. Igen.

De

1. 10 emeletesekben nem szoktak 4 szobás lakások lenni.

2. Sok ember eleve kizárja a zárószintet, ezért nehezebb lesz majd továbbadni.

2022. márc. 27. 11:22
 2/26 anonim ***** válasza:
89%
Hát mi még 2-en is sokan voltunk 1 wc-re az utolsó albérlő társammal.
2022. márc. 27. 11:26
 3/26 A kérdező kommentje:
Láttam most egy ilyen hírdetést 10.-en 4 szobás erkélyes panel 26,5-ért szegeden,pár hónap múlva költözök nagy a dilemma hogy mit vegyek
2022. márc. 27. 11:41
 4/26 A kérdező kommentje:
Van előnye is a zárószintnek, nincsenek feletted, kevesebb szomszéd, szebb kilátás, jobb levegő.jó volna 3 szobát kiadni a 4-ből, de félek hogy nem müködne mert sorbanállás volna a wc-n
2022. márc. 27. 11:45
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha rossz az esővízelvezető, vagy eldugul, folyamatosan beázol, a tető fölötted nyáron egy izzó radiátor, ha elromlik a lift, akkor extra szopás.

Lehet 4-en lakni, kompromisszumkészség kérdése. A WC használatnál sokkal nagyobb kérdés a fürdő, a fürdőnél pedig a konyha. Ha valaki nekiáll főzni, akkor ott a többinek jó ideig nem lesz rá lehetősége.

Most vettem Szegeden lakást, 26,5-ért erősen felújítandót tudsz venni, ha egyáltalán el tudod annyiért vinni és nem licitálnak rád. Volt olyan lakás, ami 28,5-ért lett hirdetve, 30 lett a vége, mert az eladó versenyeztetett. Az egy 3 szobás, 60 nm-es volt.

Miért ne lenne iható a csapvíz? A levegő jó, kevés por száll fel.

2022. márc. 27. 11:54
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

4-5 fős családok laknak 1 vécés lakásban gond nélkül.

Kevesen engedhetik meg maguknak a duplakomfortot és a fenék az fenék, ha családtag, ha bérlőtárs.

A csapvíz témát nem értem, kivéve, ha Csernobilről van szó.

Én a 10-et kifejezetten díjaznám.

2022. márc. 27. 12:26
 7/26 anonim ***** válasza:
94%

#6 Mondjuk azt nem mondanám, hogy gond nélkül, mert sajnos alap konfliktus forrás a wc/fürdő használat még családtagoknál is, nem hogy idegeneknél.

Persze, diákként mondjuk egy kollégiumhoz mérten még mindig felüdülés hogy csak 3-4 fő osztozik a közös dolgokon.

2022. márc. 27. 13:00
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Viszont a konyha meg fürdő tényleg kritikusabbak.

Én alapból nem örültem, amikor befoglalta a fürdőt mikor időre mentem volna aztán mehettem büdösen, zuhanyzás nélkül a konyhában mosakodva.

Mondjuk ha már kettő együtt, akkor az külön grátisz, hogy mindig akkor kezd el valaki mosogatni mikor az ember fürdene és 5 másodpercenként vagy csak forrú vagy csak jéghideg víz jön és 15 percet állok vizesen a kádban elzárt csapnál, mert a másik éppen mosogat. Majd persze elégedetlenkedik, hogy miért vagyok bent annyi ideig... :D

Konyha meg teljes halál. Hacsak nem együtt főznek amire kicsi az esély, akkor folyamatosan útban van a másik. Főleg hogy azért a panel konyhák alapvetően 1-2 személyesek.

Én lakótársaimnál sajnos rendszeres volt hogy átjött ismerős, barát-barátnő és befoglalták a konyhát, én meg fél napig vagy egész este nem jutotam oda.

2022. márc. 27. 13:02
 9/26 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, én csak a saját 5 tagú családomból indultam ki és nálunk nem voltak gondok a vécével-fürdővel. A konyhagond eleve kizárt volt, mert csak anyám felségterülete volt, így arról nem tudok nyilatkozni.

Apám 5-kor kelt, kávézott, vécézett, zuhanyzott, ment.

Anyám 6-kor kelt, lerendezte ugyanezeket, minket gyerekeket fél 7-kor keltett. Mivel mi este kádban fürödtünk és nem lettünk koszosak éjszaka az ágyban, szagunk sem volt mint egy felnőttnek, így reggel csak mosdás és fogmosás volt, de simán belefért volna egy-egy 5 perces zuhanyzás is.

2022. márc. 27. 13:13
 10/26 anonim ***** válasza:
18%

öt fiatalnak nem lehet gond egy közös WC..ha megfelelő az értelmi szint, jó nevelésűek, akkor ezt meg lhet beszélni..

Ha valkinekncsikar, akkor megkérdezi a többit, hogy tíz percen belül akar e klotyóra menni...

Esetleg WC használati ütemtervet kell készíteni, mint Sheldon az Agymenőkben.

Sokkal nagyobb problémák lesznek a sok mosatlanból, a másik ételének ellopásából, a piperecikkek pofátlan használatából, és a pasijának lenyúlásából... A WC használat lesz a legkisebb gond.

A tizedik a legjobb szint. A csapi víz a tizediken is kifogástalan.

2022. márc. 27. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!