4 szobás panelba ha fogadnék magam mellé 3 albérlő diáklányt akkor nem volnánk sokan 4-en 1 wc-re?Ez így működőképes volna?A panel csapvíz iható?A 10.-en a legjobb a levegő?
Szerintem sem a WC használat lesz a legnagyobb probléma.
Első két évben 7 en laktunk egy lakásban mégsem volt gond a fürdőszoba használattal. Mindenki diák mindneki más szakon mind más időben készülődtek. Később költöztem egy masik albiba ahol 6 an voltunk ott sem volt ezzel gond.
Problematikussabb a kevés hely a hűtőben meg a takarítás beosztása, ki vegye a mosogatószert ki vegye a wc papírt. Takarítani a lanyokon kívül nemigen volt kedve senkinek.
Problémásak az ivós esték es a hosszú beszélgetéses esték amikor aludnál de a szomszéd szobában megy a traccsparti.
Szep a kilatas es jo vilagos!
Nalunk mukodik az egy wc egy 4 lakotars.
Okés, hiszek neked. Én most vettem Szegeden lakást épp 2 hete, ősz óta nézegettem őket, de csak most lett meg a pénz. Ezért kérdeztem, mert az aktualitása miatt eléggé képben voltam a szegedi árakkal, igaz én a 4 szobásakat nem nézegettem alapból, a szűrő a 2-3 szobásakra volt állítva. Az űrhajós utcai lakásra még fejből emlékszem is, amit mondasz :D
Én 25 millióért vettem egy felújított kétszobás panelt. Most azt látom már ezek is 26-27-ért mennek pár héttel később.
Az ürhajós utcaira emlékeszel?(2szoba+erkély)Láttad is belül?Lepukkant?Ezek szerint már egy jó ideje hirdetik és még nem kelt el?
Nagy a dilemma hogy mit vegyünk.Nekem például szimpatikus az olajbányász téri 11 emeletes téglaépítésü,4 liftes épület aminek rendőrség van az aljában,1986-ban épült egyáltalán nem lepukkant.Az egész az IKV tulajdona és kizárólag bérleti jogos lakást lehet ott venni.Jelenleg 43ezer havonta a bérleti díj amiben benne van a közös költség.32M-ért adtuk el házunkat, és mit vegyünk?25-30ért egy panellakást, vagy 10M-ért egy két szobás+erkélyes téglaépítésü bérleti jogosat az olajbányász téren, így maradna 22M,amit ha 5 évre lekötök állampapír pluszba, akkor az 5 év alatt 6M-t kamatozik.Szerinted?
Gyerekkoromban 4-en laktunk egy 52 m2-es panelben, s családok ezrei vannak akik még többen is laknak ennél kisebb lakásokban.
Diákkoromban egy hasonló nagyságú panelben 5-en kezdtünk, de az év végére 12-en voltunk 😂 (mindenki hozzánk cuccolt akit kirúgtak a koliból) Nem a WC vagy a fürdő jelentette a legnagyobb gondot. Eléggé eltér az emberek bioritmusa a WC vonatkozásában ahhoz hogy gond legyen belőle. A fürdés más kérdés, főleg reggel.
Egyébként meg minden azon múlik hogy tudtok kijönni egymással. Van ahol 1 db lakótárs is sok, mi anno 12-en is tök jól megvoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!