Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 4 szobás panelba ha fogadnék...

4 szobás panelba ha fogadnék magam mellé 3 albérlő diáklányt akkor nem volnánk sokan 4-en 1 wc-re?Ez így működőképes volna?A panel csapvíz iható?A 10.-en a legjobb a levegő?

Figyelt kérdés

2022. márc. 27. 11:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem a WC használat lesz a legnagyobb probléma.

Első két évben 7 en laktunk egy lakásban mégsem volt gond a fürdőszoba használattal. Mindenki diák mindneki más szakon mind más időben készülődtek. Később költöztem egy masik albiba ahol 6 an voltunk ott sem volt ezzel gond.

Problematikussabb a kevés hely a hűtőben meg a takarítás beosztása, ki vegye a mosogatószert ki vegye a wc papírt. Takarítani a lanyokon kívül nemigen volt kedve senkinek.

Problémásak az ivós esték es a hosszú beszélgetéses esték amikor aludnál de a szomszéd szobában megy a traccsparti.

2022. márc. 27. 17:57
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Szep a kilatas es jo vilagos!

Nalunk mukodik az egy wc egy 4 lakotars.

2022. márc. 27. 19:35
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
3-an laktunk panelban, ahol egy WC volt, az legalább külön a fördőtől. Mert ja ez tud kellemetlenebb lenni ha egyben van. Szóval, nem volt gond, nem kellett se ütemterv se semmi. Nagyobb problémát valóban a konyha használat okozott mert ha ők elkezdtek főzni akkor én nem tudtam, és mire végeztek addigra már a francnak se volt kedve, így elég sok pizzán éltem akkoriban. Másik sarkallatos pont a takarítás beosztása. Ki, mikor takarít, ki veszi a tisztítószereket stb. A WC használat lesz a legkisebb gond.
2022. márc. 28. 00:12
 14/26 xswerdy ***** válasza:
87%
4 szobás panelban feltehetőleg külön van a WC és a fürdő. Tudok olyan kollégiumot, ahol egy 4 ágyas szobához van egy fürdő, benne a WC, itt legalább a szobája mindenkinek saját lenne. Esetleg az is egy opció, hogy csak 2 szobát adsz ki, egyben laksz, és egy marad nappalinak.
2022. márc. 28. 15:57
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Felhívtad azt a hirdetést? Mert 99%, hogy azt a lakást már régen eladták, csak valaki elfelejtette levenni a hirdetést. Iszonyatosan nem vagy tisztában a szegedi lakásárakkal, ha szerinted az a 4 szobás panellakás még megvan, amit 26,5 millióért árulnak.
2022. márc. 29. 00:43
 16/26 A kérdező kommentje:
Felhívtam, azt mondta nemrég kelt el,tehát az ár valós volt!A 10.-en mindig olcsóbbak.
2022. márc. 29. 09:45
 17/26 A kérdező kommentje:
Felhívtam egy másikat,szeged ürhajós utca 11 7.emelet 2 szobás erkélyes 22,9M és még nem kelt el,keress rá hívd fel te is, tel szám.06708818532
2022. márc. 29. 11:02
 18/26 anonim ***** válasza:

Okés, hiszek neked. Én most vettem Szegeden lakást épp 2 hete, ősz óta nézegettem őket, de csak most lett meg a pénz. Ezért kérdeztem, mert az aktualitása miatt eléggé képben voltam a szegedi árakkal, igaz én a 4 szobásakat nem nézegettem alapból, a szűrő a 2-3 szobásakra volt állítva. Az űrhajós utcai lakásra még fejből emlékszem is, amit mondasz :D

Én 25 millióért vettem egy felújított kétszobás panelt. Most azt látom már ezek is 26-27-ért mennek pár héttel később.

2022. márc. 29. 16:10
 19/26 A kérdező kommentje:

Az ürhajós utcaira emlékeszel?(2szoba+erkély)Láttad is belül?Lepukkant?Ezek szerint már egy jó ideje hirdetik és még nem kelt el?

Nagy a dilemma hogy mit vegyünk.Nekem például szimpatikus az olajbányász téri 11 emeletes téglaépítésü,4 liftes épület aminek rendőrség van az aljában,1986-ban épült egyáltalán nem lepukkant.Az egész az IKV tulajdona és kizárólag bérleti jogos lakást lehet ott venni.Jelenleg 43ezer havonta a bérleti díj amiben benne van a közös költség.32M-ért adtuk el házunkat, és mit vegyünk?25-30ért egy panellakást, vagy 10M-ért egy két szobás+erkélyes téglaépítésü bérleti jogosat az olajbányász téren, így maradna 22M,amit ha 5 évre lekötök állampapír pluszba, akkor az 5 év alatt 6M-t kamatozik.Szerinted?

2022. márc. 30. 00:14
 20/26 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban 4-en laktunk egy 52 m2-es panelben, s családok ezrei vannak akik még többen is laknak ennél kisebb lakásokban.

Diákkoromban egy hasonló nagyságú panelben 5-en kezdtünk, de az év végére 12-en voltunk 😂 (mindenki hozzánk cuccolt akit kirúgtak a koliból) Nem a WC vagy a fürdő jelentette a legnagyobb gondot. Eléggé eltér az emberek bioritmusa a WC vonatkozásában ahhoz hogy gond legyen belőle. A fürdés más kérdés, főleg reggel.

Egyébként meg minden azon múlik hogy tudtok kijönni egymással. Van ahol 1 db lakótárs is sok, mi anno 12-en is tök jól megvoltunk.

2022. márc. 30. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!