Hogyan kell lasagne tésztát készíteni?
Le kell súlyozni. Olyan dologgal, ami szellőzik.
Amúgy frissen felhasználva a legjobb.
Egyébként miért lényeg, hogy egyenes maradjon? Ha elkészíted, a különbözö szószoktól ugyanúgy meglágyul görbén is.
A bolti egyébként azért egyenes, mert két réteg közt szárítják, amit otthon nehéz megtenni. De ha az elsö pár órában, amíg kicsit megkeményszik, lesúlyozod pl egy sütöráccsal, akkor nem kunkorodik össze.
Otthon készíteni meg föleg akkor érdemes, ha frissen akarod használni.
Igen, én is le szoktam súlyozni rácsokkal.
1-es, hiába frissen a legjobb, akkora adagért az ember nem áll neki gyúrni, elővenni a tészakészítőt, aztán fél óráig takarítani mindent. Én legalább 3-3 lasagnera valót csinálok, majd elteszem papírdobozba.
Igen vettunk egy gepet ami nagyon jol dolgozik, es nem egy adagot keszitek ha mar keszitek.
#3 Szia ne haragudj de tudnal kicsit bovebben beszelni errol a racsos dologrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!