Mire jó a kenyérsütő gép, hogy működik?
Figyelt kérdés
Tudom, megnézhetném a googli ban!de én személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi.célirányosan.:egy személyes háztartás,kevés kenyeret fogyasztok,zsemlét lehet benne készíteni? napi 4db az adagom.ha este elkészítem, másnap frissnek érzékelhető? esetleg konkrét tipust tudtok ajánlani?2022. nov. 23. 21:15
1/7 anonim válasza:
Kenyeret tudsz vele készíteni, a zsemléhez csak megdagasztani tudod vele a tésztát.
2/7 anonim válasza:
Süteményt, kalácsot is süthetsz vele. Dagasztásra, kelesztésre is jó.
3/7 anonim válasza:
Kenyérsütésre jó, ahogy a neve is sugallja. Beleöntöd a hozzávalókat, onnantól intéz mindent - dagaszt, keleszt, süt.
Ha zsemlét akarsz akkor a kelesztés után ki kell venni, megformázni és sütőben megsütni.
Figyelj a mennyiségre, kötött hogy milyen súlyú kenyeret tud csinálni, nekünk pl olyan van ami 500g - 750g - 1000g súlyú kenyeret tud csinálni. A legtöbb nagy kenyereket tud.
4/7 anonim válasza:
A lényeget már leírták. Egy személyre elég egy kisebb kapacitású gép is. Amilyen kenyeret én sütök benne, az napokon át friss marad, nem szárad úgy, mint a bolti kenyerek többsége. Frissen jó ropogós, kihűlve már puha a héja.
5/7 anonim válasza:
Hú ezt én is imádom benne, 3-4 nap után is simán ehető állagú. :)
Mi nem olyan régen vettük, csak azt bánom hogy nem korábban ruháztunk be rá.
#3 voltam
6/7 A kérdező kommentje:
#4 tudsz írni konkrét típust? egy személyre kéne,4db zsemlének megfelelő mennyiség.
2022. nov. 24. 20:05
7/7 anonim válasza:
Csak a dagasztást és a kelesztést spórolod meg, amit magad is meg tudsz csinálni könnyen -válaszd ki:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!