BergaMoon fazekam fedőjén van egy mutató és sárga, zöld majd piros szakasz. Hogyan működik ez, hol legyen a mutató főzés közben?
Figyelt kérdés
szept. 6. 20:12
1/9 anonim válasza:
Sehonnan sem ismerősek ezek a színek? Természetesen a zöld tartományban.
2/9 A kérdező kommentje:
Lehetett volna ennyi 'sütnivalóm'
Én a piros mezőben tartottam, és örültem 'magamnak', hogy: jé, főzök... (egy ilyen klassz edényben...)
szept. 7. 09:30
3/9 A kérdező kommentje:
Fincsi lett (gulyásleves) (nem hamisgulyás, mint a 'kormányos'....ez a színtiszta valóság)
szept. 7. 09:36
4/9 anonim válasza:
Nem tragédia, ha pirosba megy, csak fokozott odafigyelés szükséges. Mondjuk leves ritkán ég le…
5/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem égett le....Köszi!!
Majd igyekszem a zöldben tartani
szept. 7. 13:56
6/9 anonim válasza:
Zöldben. Ha piros, akkor energiát pazarol. Gondolom a dobozra is rá volt írva.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
szept. 8. 12:33
8/9 anonim válasza:
A következőket ajánlom - visiotherm kijelző nélkül is:
- nagy lángon elérni a kívánt főzési hőfokot, majd annyira levenni a lángot, hogy éppen forrjon. Ezt az gázerősséggel és a fedő helyzetével lehet finoman szabályozni. Ezen a hőmérsékleten elkészíteni az ételt.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
szept. 10. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!