Bőr/háj nélküli kacsamellet római tálban mennyi ideig kell párolni, és hány fokon?
Figyelt kérdés
Vegyes zöldségkörettel együtt párolnám. Kb. 20 deka lenne.2022. nov. 13. 23:08
2/6 anonim válasza:
Semeddig. Vegyél egy lábost a zöldségnek, meg egy serpenyőt a húsnak, 20 perc alatt megvan.
3/6 anonim válasza:
1-1,5 óra, hőfokot nem tudok írni, mert gáztűzhelyem van, de nem túl magas hőfokon hosszabb ideig, általában így csinálom. 40 perc után nézd meg, állítsd magasabb hőfokra, ha szükséges. 15 perc múlva nézd meg újra és vedd le a tetőt, tető nélkül hagyd még egy kicsit a sütőben. Én káposztát (előtte sózni, ízlés szerint fűszerezni), almát és 1-2 szem krumplit szoktam a hús alá tenni, de bármivel csinálhatod. Libazsírral kenem ki a beáztatott római tálat, de olajozhatod is természetesen. Ha bőr nélküli kacsamellet használsz, azt is be kell kenni zsiradékkal legalább a tető nélküli sütéskor.
4/6 anonim válasza:
Na, végül milyen technikával gyaláztad meg a lebőrözött kacsamelledet?
5/6 A kérdező kommentje:
#4 Maradtam a bevált módszernél. Rozéra sütöttem.
2022. nov. 16. 15:06
6/6 anonim válasza:
Akkor jó! Rámijesztettél ezzel a párolás dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!