Próbált valaki már bolti virslit otthon füstölni ?
"a különbség csak annyi, hogy a füstülés hetekkel később nem ér semmit."
Miért ne érne?
Amikor amúgy is használjátok a füstölőt, dobj be 2 db virslit, de ne műbelest (nejlon) hanem VALÓDI juhbelest, esetleg ha nejlonos, akkor húzd le a héjat, aztán majd meglátod mi az eredmény!
Amit te szeretsz, az nem füstölt, hanem aromával kezelt, de az ötleten érdemes továbbagyalni!
Csak az lehet a gond, hogy a füstölt cuccok sóban vannak áztatva a tartósítás végett, a virsli meg 3 óra alatt megromlana a melegben, mert azt nem áztathatod sóban napokig.
(7-es voltam)
Na most a műbeles virsli műanyaga vajon mennyiben térhet el a boltokban is kapható szalámi műbéltől ?
Biztosan nem nejlon egyik sem. A nejlon az voltaképp poliamid. A mostani "nejlon" szatyrokat hibásan nevezik annak, mert már régóta polietilénből készülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!