Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Raktok a tatárba vajat?

Raktok a tatárba vajat?

Figyelt kérdés

Tatárbifsztek-et készítek vacsorára, most keverem be.

A receptem megvan fejben, de egyszerűen nem emlékszem arra az egyre, hogy szoktam-e bele tenni vajat, vagy csak a pirítósra? Gyors keresésem eredménye pont ilyen bizonytalan, receptek felében írják saccperkábé.

Gondolom krémesebb lesz tőle esetleg, ahány ház, annyi szokás, de a klasszikusabb vonal vajon tartalmaz vajat, vagy az olyan opcionális, mint sok egyéb (én például sosem teszek bele fokhagymát, mert ha már vettem angus bélszínt, nem akarom ledominálni az ízét és bármilyen kevés mennyiség is, ahogy összeér, intenzíven fokhagymást ízt ad, amit nem szeretünk, ezt csak a példa kedvéért írtam)? Kész van amúgy, a hús a lényeg, kevés összetevős, csak ezen merengtem el picit, bár gondolom nem rontom el akkor sem, ha kihagyom, aztán majd mindenki kenegeti a pirítósát, olyan intenzíven, ahogy szeretné.

Először azt tervezetem, hogy majd a tányéron bekeverheti mindenki maga, úgy ahogy szeretné, de leszavaztak, mondván csináljam meg én, szeretik ahogy készítem. Pláne, ha emlékeznék mi az, ami annyira bejött :D

2022. okt. 21. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell bele. Max. alá, de csak fűszervaj.
2022. okt. 21. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Se bele, se alá nem kell vaj!
2022. okt. 21. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:

2-es

Fűszervajjal nagyon finom. Egyszer kóstold meg!

2022. okt. 21. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg aranyos vagy és biztos finom, de a fűszervajban levő fűszereket, snidling, petrezselyem, stb. magába a húsmasszába is bele lehet tenni.

Én valahogy nem érzem szükségét plusz zsiradék hozzáadásának, mert az ízvilágát nem befolyásolja. Pedig nem fogyózom, mert nincs rá szükségem.

2022. okt. 21. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:
A vaj a pirítósra kell.
2022. nov. 3. 10:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!