Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A fehérhagyma mennyiben más...

A fehérhagyma mennyiben más mint a hagyományos vörös?

Figyelt kérdés
felhasználása,illata ,ízvilága szempontjából..
2022. okt. 16. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kellemes, nem túl erős, nem túl durva a szaga és az íze.

Szendvicsekre, salátákba, vagy simán, kaja mellé jó. De pl. levesbe nem.

2022. okt. 16. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
kicsit édeskésebb, gyengébb az íze.
2022. okt. 16. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
A feher hagymat hasznaljak mindenre, es a voroset kevesbe. Nem sok embert ismerek, aki inkabb voros hagymat vasarol. En mindkettot szeretem, de a voroset csak nyersen szendvicsben eszem, ha veletlenul veszek is.
2022. okt. 16. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3., én a vöröshagymát gondolom népszerűbbnek. Még sosem vettem fehér hagymát. De persze kinek mi.
2022. okt. 16. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Azért szeretem a fehérhagymát jobban mint a vöröset, mert a fehérhagyma szaga sütéskor, főzéskor nem olyan erős, mint a vörösé, és a lakásban nem érzem olyan tartósan, hamarabb eltűnik a szag a lakásból. A kész ételekben nem érzek különbséget a kettő között. Nyersen is finom, de szerintem nem nagyon különbözik az ízük.
2022. okt. 16. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom tévedésben vagy és a lila hagymát hiszed/nevezed vöröshagymának és a vöröshagymát meg fehérnek, mert az megpucolva valóban fehér.

Ezt ebből a mondatodból gondolom:

"A feher hagymat hasznaljak mindenre, es a voroset kevesbe"

A fehér hagyma, amiről itt szó van, az héjastul is fehér és ezt nevezik annak:

[link]

2022. okt. 16. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

3-nak:

[link]

2022. okt. 16. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Fehér hagymát egy csomó helyen nem is lehet kapni, csak fokhagymát, de az egész más ízű. Vöröshagyma az mindenhol van, mert általában azt használják az emberek főzéshez.
2022. nov. 15. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!