Kelt tésztát mikor szokás lefagyasztani?
Jamie Oliver pizzatésztájáról van szó. Elvileg fagyasztható. Az eredeti receptet nem tudom hogy írja, de a nosalty-n írta valaki, de nem tudom hogy amikor bedagasztottam a tésztát közvetlenül utána, vagy hagyom megkelni és csak utána teszem fagyasztóba.
Illetve amikor kiveszem, hagyom kiolvadni és utána kel még a tészta? Vagy hogyan? Sosem fagyasztottam még ilyesmit.
Valaki tud segíteni?
A dagasztás után, kelesztés elött. A kiolvadás során megkel, elöre nem kell és nem is érdemes keleszteni. Viszont tovább tart a kelés, mert elöször fel kell melegedni a tésztának.
Érdemes kinyújtva fagyasztani, úgy gyorsabb lesz a kelesztés.
Ahogy az első írja
Ha van hely a fagyasztóban én is nyújtva fagyasztanám. Vagy akár nyujtva, megpakolva mint egy mirelit pizza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!