Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell tükörtojást...

Hogyan kell tükörtojást készíteni, hogy ne süljön le?

Figyelt kérdés
tükörtojás

2022. szept. 20. 11:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
raksz alá zsiradékot, olajat?
2022. szept. 20. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
59%
Ugye teflon edénybe sütöd?
2022. szept. 20. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 A kérdező kommentje:
teflonosban olajjal, mégis letapad. hidegen kezdem.
2022. szept. 20. 11:49
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Nyugodtan üsd bele forró olajba. Ha már felvette a formáját, vedd alacsonyabbra a hőt és tegyél fedőt a serpenyőre. Utána az ízlésed dönti el, mennyire keményedjen meg a teteje is.
2022. szept. 20. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Teflonos, olaj az stimmel. Ne rakd kozepesnel magasabb hofokra
2022. szept. 20. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Mindenkinek ajánlom, hogy cserélje le a teflonos edényeit márványos kerámia bevonatosra. Szuper, ahogy abban sütni lehet. Egyszerűen nem lehet ráégetni benne semmit, hogy az rajta maradjon az edényen. A használati utasítás írja, hogy még mosogatni sem kell, csak eltörölni egy konyhai papír törlővel. Nincs is sok értelme, mert a mosogatószert is ledobja magáról.
2022. szept. 20. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 A kérdező kommentje:
ki fogom próbálni a márványost. palacsintának vettem, és arra nem jó. nagy a súlya, nem lehet benne könnyen forgatni. de lehet, hogy tükör tojásnak jó.
2022. szept. 20. 19:32
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Én is abban csinálom a tojást.
2022. szept. 20. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:
83%
Én simán sütök palacsintát a márványosban. Egy fa spatulával forgatom, anélkül, hogy levenném a tűzhelyről.
2022. szept. 20. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
84%
A tükörtojásra visszatérve, és kevés olajat megmelegítek a serpenyôben, ráütöm a tojást. Sütöm amíg a fehérje megfehéredik, akkor fedôt rá (ha nagy a serpenyô, van, hogy teszek bele egy kiskanál vizet, és úgy a fedô). A gõzben sütöm, míg a sárgája megkeményedik annyira, ahogy szeretném. Ekkor a fedôt leveszem. Ha azt szeretném, hogy az alja ropogós legyen, akkor a végén hozzáteszek egy kis olajat és erôsebb lángon gyorsan megsütöm még az alját.
2022. szept. 21. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!