Tepsiben sütök szilvalekvárt, az alja sohasem ég le, de az oldalán mindig képződik egy szilárd lekvárréteg. Megérem lekapargatni. Szerinted, jó ötlet, ha a tepsi oldalait disznózsírral kenem be? Vagy te hogyan csinálod?
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 21:17
1/7 anonim válasza:
Csak úgy összefut a nyál a számban, ha eszembe jut drága megboldogult nagyim disznózsíros lekvárja.
2/7 anonim válasza:
Lekvárba zsírt tenni borzasztó ötlet!
Ha nagyon zavar, elöre béleld ki a tepsit sütöpapírral (NEM alufóliával)
3/7 anonim válasza:
Zsírt? Te jó ég?
Aztan majd avas lekvárt esztek?
Tegyél a tepsibe sütőpapírt.
4/7 anonim válasza:
Ha sütés közben párszor kanállal lekavarod a széli részeket és belekavarod középre, akkor ez nem következik be.
5/7 anonim válasza:
Felorankent kavard at.
Es termeszetesen mindezt sutopapiron
6/7 anonim válasza:
#1
Bearanyoztad a napom zárását! 😂 Köszi!🤗
7/7 anonim válasza:
“ Szerinted, jó ötlet, ha a tepsi oldalait disznózsírral kenem be? Vagy te hogyan csinálod?”
Hát kérlek, qrva szar ötlet!
És hogy én hogy csinálom?
Én nem sütöm a lekvárt, hanem főzöm. Lábasban, tűzhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!