Megavasodott kissé a sertészsírom. Hogyan javíthatnám fel avagy tehetném használhatóvá?
Figyelt kérdés
2022. szept. 17. 11:57
2/6 anonim válasza:
Semmit nem kell vele csinálni, hogy használható legyen, így ahogy van, rá tudod önteni mondjuk a tűzifára. Jobban fog égni.
4/6 anonim válasza:
Az avas zsír ehetö, csak ízre nem tökéletes, nem lesz semmi bajod, ha megeszed. Az avas íz nem tüntethetö el, viszont ha ersöen füszeres ételekbe használod, nem feltünö.
5/6 anonim válasza:
Ehető?... Attól lesz a avas, hogy a zsírok ketonokká alakulnak. Ezt pedig szerintem a legtöbben tudják már, hogy rákkeltő anyag.
6/6 anonim válasza:
Én személyesen soha nem próbáltam ezt, szóval kezeld fenntartással, de egy próbát megér. Kis mennyiségen próbáld ki, veszteni nem veszthetsz vele.
Néhai nagyanyám szerint ha meghámozott, félbevágott krumplit addig sütnek benne, míg éppen csak szalmasárga lesz, az az enyhe avas ízt elveszi. Ha már erősebben avas, akkor nálunk a lovaskocsi tengelye lett vele kenve, illetve nagyapám juhászcsizmája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!