Friss petrezselymet hogyan szoktátok lefagyasztani? Leszedtem a száráról, ezt még felaprítsam?
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 17:50
1/8 anonim válasza:
Nem, minél kisebb darabokban van, annál hamarébb elmegy az aromája.
Kisebb zacskóba teszem, hosszúkásra igazítva, és amikor kellene, akkor az így kapott henger végéröl vágok le vékony szeletkéket.
2/8 anonim válasza:
nekem édesanyám egy kisebb tv paprikába szokta tömni felaprítva, és úgy lefagyasztani
5/8 anonim válasza:
hasonlóképpen, mint az 1-es írja.... Szorosan összefogva betekerem kb. szivar alakúra folpackba, és aztán fagyott állapotban vágok annyit, amennyi kell.
6/8 anonim válasza:
Én úgy szoktam ,hogy a száráról leszedem (a levélkéket), de nem aprítom fel, hanem alufóliába teszem, és adagonként kis tasakokat hajtogatok. Felhasználáskor kibontok egy tasakot (az kb. egy kis csokor petrezselyemzöld leszedett levelei), és fagyosan felvágom apróra.
7/8 anonim válasza:
Én régóta felaprítva fagyasztom le, egy műanyag dobozba rakva,nem tapasztaltam, hogy "elmenne" az aromája.
8/8 anonim válasza:
mindegy elmegy vagy sem, úgyis le fogják pontozni sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!