Ecetbe esett a petrezselymem. Van ötlet, hogyan lehetne kiszedni belőle az ecetszagot holnapra?
Köszönöm, én is ettől tartok.
Esetleg valami eredendően ecetes étel lesz belőle nem tudom.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ha az ecetet felszívta, abba bele is pusztult szegény.
Az ecet nem víz, hogy egy ideig frissen tartson valamit.
Amúgy a sztorit is nehezen tudom elképzelni, hogy eshet bele tömény ecetbe egy csokor petrezselyem. De lehet, hogy nekem szegényes a képzelőerőm :/
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kémia, gyerekek... Savra lúg.
Étkezési szódabikarbóna oldatba kell áztatni 20 percre, utána tiszta vizes átöblítés és kóstolás. Ha nem érzik rajta mellékíz, savanyúság, ecetszag, akkor használhatod. Ha érzik, akkor jó lesz pl. a nyári paprika+paradicsom+lilahagyma salátába ízesítésnek, abban úgyis van ecet és a saláta leve is sokkal ihatóbb lesz tőle.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Igazad van, de a búbánat vacakolna egy csokor 50 ft-os petrezselyemmel ennyit.
Semmibe nem lehet annyira fontos fűszer, hogy érdemes lenne
ennyi munkaráfordítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!