Létezik még jó sütőmargarin?
Használj vajat. Azzal tuti siker.
Nem éri meg ócska margarinokkal kísérletezgetni.
A laktozmentes vajnál is limit van, mivel a szervezet x laktozegységet tud megemészteni, a laktózmentes termékekbe a laktózt lebontó enzimet rakják bele
de nem az volt a kérdés hogy akarok e vajat használni
attól szárad ki ha kevés benne a zsíradék. tehát mindig 70 vagy magasabb zsítartalmút válassz
sós sütikhez pl pogácsához meg mehet a sertészsír. jobb is lesz tőle és árban kb ugyanott van
A laktózérzékenységet meg lehet kerülni kis mennyiségü laktóz bevitele esetén laktáz tablettával, esetleg érdemes megpróbálni.
A legtöbb süteményfélében eleve nincs sok vaj, hogy a laktóz problémát okozzon általános esetben, de lehet, hogy a párod extrém érzékeny.
Viszont pogácsába tehetsz sótlan sertészsírt is (régen mindig ezt használták, mert zsír "volt", a vaj meg nem volt megfizethetö), illetve próbálkozhatsz esetleg kókuszzsírral is, az is hasonlóan viselkedik, mint a vaj/margarin.
Illetve létezik a tisztított vaj is, ez mindenféle fehérje és laktóz mentes, csak a tiszta zsiradék van benne.
Jó minöségü maragarint nem ismerek, amivel sütni is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!