Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tagliatelle készítésnél miért...

Tagliatelle készítésnél miért egy felületre öntve gyurják össze az alapanyagokat?

Figyelt kérdés

Több tradicionális olasz tagilatelle recept videót is néztem és az volt a jellemző, hogy az asztalra kiöntik a lisztet és annak a közepére öntik a tojást és úgy dolgozzák össze.

Miért nem egy tálban keverik és gyúrják össze az alapanyagokat?


2022. aug. 25. 20:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

Nagymamám is így csinálja a leves tésztát.


Egyszerűen begyúrja, kinyújtja, felszeli, és a deszkán kiszárítja, aztán mehet a vászonzacskóba vagy a levesbe.


Teljesen logikus, száraz tészta nem igényel tálat, mint pl a kalács.


Falun akit láttam száraz tésztát csinálni, mind így szokta.

2022. aug. 25. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

11. "Falun akit láttam száraz tésztát csinálni, mind így szokta."


Jó, nyilván szokás kérdése is. Maradjunk annyiban hogy valakinek a tálban praktikusabb kezdeni, valakinek meg a deszkán. Ezért nem kell mindjárt a "Nem Te vagy a legélesebb kés a fiókban, ugye?" kérdéssel támadni.

2022. aug. 25. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!