Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sertestarjabol mit csinaljak ma?

OliaTIRA kérdése:

Sertestarjabol mit csinaljak ma?

Figyelt kérdés
koszi
2010. szept. 22. 09:04
 1/10 komasa ***** válasza:
84%
mustáros tarja, vagy süsd össze krumplival és hagymával jó fűszeresen egy pataki tálban. Hirtelen ennyi jut eszembe.
2010. szept. 22. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
tedd tepsibe,kend be pirosarannyal v. gulyáskrémmel,tegyél rá szeletelt vöröshagymát, önts alá 1-1,5 dl vizet, vagy leveslét (kockából). ha megpárolódott, reszelj rá sajtot,pirítsd rá. rizzsel valami isteni finom.
2010. szept. 22. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szia! nekem is az jutott eszembe, hogy pácold be, még van idő délig.keverj össze mustárt, kecsapot, borsot ha van egy kis mézet, kis olajat. a besózott szeleteket kend be mindkét oldalán. vágj össze két fej hagymát karikára és egy tálba rétegezd le a bekent hússal. szorosan folpackozd

le és hagyd pihenni egy-két órát.

utána zsírozott tepsibe tedd át, önts alá pici vizet és szorosan alufóliázd le.közepesen forró sütőben süssed puhára, a végén fólia nélkül pirítsd egy kicsit.

nagyon finom omlós , ízletes szaftos lesz a husi.

rizzsel, krumplival fogyasztható.

üdv.

2010. szept. 22. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
koszonom az otleteket:) ez a pacolas jol hangzik:)
2010. szept. 22. 10:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha még nem álltál neki a főzésnek, vagy ha legközelebb is kellene egy recept:

vágj a tepsi aljára karikákra nyers kruplit, rakd rá a befűszerezett tarját, és önts rá egy üveg kész lecsót. :) Majd süsd meg, míg a krumpli és a husi puha nem lesz.

Nagyon fini!

2010. szept. 22. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 Peppo válasza:

Egy egyszerű, ám tutijó recept hozzá:

bors, fokhagymakrém, mustár alaposan mindkét oldalára. Kicsit állni hagyod a hűtőben, sütés előtt kissé megsózod (de ne sokat, mert a f.krém tartalmaz sót).

Tepsit kikened zsírral (oké, nem túl reform, de így az igazi), öntesz rá fél/egy dl vizet, ráfekteted a hússzeleteket, sütőben 200 fokon kb másfél óra alatt kész. Megfordítani nem szükséges, végig legyen letakarva, max az utolsó néhány percre leveheted a tetőt, ha kicsit pirítani szeretnéd. Nagyon finom!

2010. szept. 22. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Cigány pecsenyém: A Tarja szeleteket jól kiklopfolni, sütés előtt közvetlen besózni. Serpenyőben kisütni szalonnaszeleteket bevagdosva kakas taréjra.A szalonnát kiszedni, és vár egy tányéron. A frissen besózott hús szeletet lisztbe forgatni, majd a szalonna zsirban hirtelen megsütni. A hús sózásánál figyelembe kell venni a szalonna sósságát is.Tányérra szedni, megszórni apróra vágott fokhagymával, piros paprikával, borssal.Visszatenni rá a kakas taréjt.Sült krumpli, ubi saláta.
2010. szept. 22. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:
9:34es: koszi nagyon fini lett:) / a tobbieknek is koszi kifogom probalni:)
2010. szept. 22. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:
57%

szia! örülök, hogy sikerült és ízlett, és, hogy még válaszoltál is.

ezt bármilyen húsból megcsinálhatod, és előző nap is be lehet pácolni.

rántani is szoktam, de akkor csak mustár, bors és hagyma.másnap leszedem a hagymát, a mustáros husit egy kicsit papírral megtörölgetem és lehet panírozni.

igy a megúnt rántotthús is egy új "dimenziót" kap.

szeretettel üdvözöllek -e-

2010. szept. 23. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
koszonom:) aranyos vagy
2010. szept. 23. 10:06

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!