Mit csináljak a babfőzelékkel, ha sós lett?
Figyelt kérdés
Férjem szerint ne főzzek bele krumplit, mert akkor szétfő a bab.
Akkor mi a megoldás?
2011. aug. 16. 16:27
1/6 anonim válasza:
önts fel egy kevés vízzel, és rántsd , vagy habard be újra.
a tejfölös habarás semlegesíti a sót.
vagy, ha savanykásan, ecettel eszitek, akkor egy kis cukor is jó bele.
3/6 anonim válasza:
Főzzél hozzá egy sótlan pörköltet és keverd össze.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem fog leégni, ha újraforralom?
Ecetet nem raktam bele.
Pörkölt... jó ötlet, de most akartam adni a két évesemnek, mert ebédre nem ette meg, most meg azért nem eszi -gondolom- mert sós. Most már nem állok neki pörköltet főzni.
2011. aug. 16. 16:37
5/6 anonim válasza:
ha fellazítod vízzel, nem fog leégni, de azért ne nagylángon forrald.annyi víz legyen, hogy elbírjon még
egy sűrítést.
ne aggódj, jó lesz:)))
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
Akkor lemegyek tejfölért.
(Fene egye... általában sótlanul főzök... most meg..)
2011. aug. 16. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!