Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért lett ilyen sűrű?

Miért lett ilyen sűrű?

Figyelt kérdés
Almalevet akartam csinálni gyümölcscentrifugával és nem csak a lé jött le, hanem teljesen pépes lett és voltak benne nagy darabok is. Hígítottam kicsi vízzel de akkor meg már nagyon víz ízű volt. Hogyan kell csinálni h jó legyen?
2011. okt. 26. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy rosszul raktad össze a gépet?
2011. okt. 26. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is , mert van két tartály egyikbe folyik a lé a másikba a sűrűnek kellett volna menni és ott nem volt semmi. de sok lehetőség nincs az összerakásnál. De majd megnézem . Köszi
2011. okt. 26. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne vizet adj hozzá, hanem szűrd át mégegyszer valami sűrű szűrőn.
2011. okt. 27. 06:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Olyan, mintha nem válogatná szét a rostot a létől...Valami a géppel lehet.
2011. okt. 27. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen végül egy szűrőn átszűrtem.

Az is lehet h a gépnek van baja csak ezzel meg az a gond, h kb. most használtam harmadszor, kb. 2-3 éve vettük de valahogy nem használtam eddig.De most is elment tőle a kedvem.

2011. okt. 28. 12:56

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!