Hogyan értessem meg anyával, hogy szűrje le a tésztát?
Figyelt kérdés
Egy ideje nem hajlandó leszűrni a tésztát főzéskor. Mindig benne hagyja a tésztát vízben, ami felszívja az összes vizet és ezután olyan szottyos állaga lesz, mint amit már egyszer megettek.
Levesnél még elviselhető, de ha valami tésztás ételről van szó, pl spagetti akkor kicsit undorító másnap munkahelyen a szottyos tésztát enni.
2022. jún. 30. 10:50
11/19 anonim válasza:
10. "Egyébként ti külön "tároljátok" a levest és a tésztáját?"
Igen, pl a húsleveshez külön szokás főzni a cérnametéltet
12/19 anonim válasza:
11: Főzni igen. De utána beletesszük és semmi baja nem lesz :D
13/19 anonim válasza:
Hamarabb megromlik a leves ha úgy rakod el, hogy a tészta benne van
14/19 anonim válasza:
13: Nem szoktuk sokáig tartogatni.
És eleve vannak olyan levesek, amiben benne fő a tészta.
15/19 anonim válasza:
12 Miért olyan fura hogy van olyan, aki csak a saját tányérjába tesz egy adagot, és úgy meri rá a levest?
16/19 anonim válasza:
15: Nem fura. De a kérdés nem erről szól. A kifőtt tészta nem lesz a levesben másnapra szottyos.
18/19 anonim válasza:
Miért ő szűrje le, ha nem ő főzi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!