Hogy értessem meg anyával, hogy ne szóljon bele ő sem az én életembe?
Az egész vita állandóan ott kezdődik, hogy a párom szülei teljes mértékben kihasználnak minket (mi mindig segítsünk nekik ők meg soha nem segítenek semmiben...). Én ezt mindig megbeszélem a párommal, hogy ez így nem okés.
Anyám emiatt mindig belém áll, hogy én ne szóljak ebbe bele (holott ő ugyanazt csinálja....) meg ha szeretem a párom akkor annyit megtehetek, hogy én is elmegyek a bolond szüleihez..
Szerintem ez is független attól, hogy én szeretem-e a párom, hogy megyek-e az anyjáékhoz, illetve jó hogy beleszólok mivel látom, hogy hülyének nézik konkrétan...
Anyádnak kell megmondanod,hogy nem vagy köteles szeretni a párod szüleit,ha egyszerűen gyökerek és csak kihasznalnak.
Ezt vagy megérti,vagy nem.
Pont a segítség miatt van a vita. Mert én is azt szajkózom, hogy ne segítsünk nekik, ők sem segítenek. Anyám meg emiatt áll belém, hogy én ne szóljak ebbe bele....
Az én anyám sem jön segíteni (jönne de nem kérem) de ő sem várja el, hogy mi segítsünk rajta.
Igen.
Volt, hogy annyira elegem lett belőle, hogy hetekig nem beszéltem vele......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!