Zenész a családom , én nem akarok az lenni, hogy értessem meg velük? 19 èves koromig nem zenéltem, most meg rájuk jött ,hogy kezdjem el!
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 07:20
1/15 anonim válasza:
Mond meg nekik, hogy te nem szeretnéd követni a zenei hagyományt.
2/15 anonim válasza:
Mond el nekik,hogy skinhead lettel :)))
3/15 anonim válasza:
Zenéből megélni nem lehet! Volt párom, aki évekig zenét tanult, de feladta. Ezt kell a szüleiddel is megértetni, hogy a zene az jó, de csak hobbi szinten.
4/15 anonim válasza:
Nem a zene itt a gond, hanem hogy 19 évesen nem tudsz nyíltan beszélni a családoddal, és egyenesen nemet mondani.
5/15 anonim válasza:
zenész családban hogy lehet, hogy nem tanultál zenét?
6/15 anonim válasza:
Kamu.
Ha egy zenész családba azt akarják hogy egy gyerekből is zenész legyen, azt nem 19 éves korában kezdik el erőltetni.
7/15 A kérdező kommentje:
Pont ezt nemértem most miért jött rájuk , nem érted mit írok!!!
2021. júl. 7. 08:36
8/15 anonim válasza:
Nagykorú vagy, nem? Neked kell döntened.
Értjük, amit írsz, de te inkább kötekedni vágysz. Ezt a családodra zúdítsd, ne ránk!
Gondolom, hallottál már a családi kommunikáció fontosságáról?
9/15 A kérdező kommentje:
Ja te kezdél kötekedni , szövegértelmezésed Nulla, bocsesz!!
Továbbiakban Nevetek rajtad, IGNOR..🤣
TROLLT nevessük!!!
2021. júl. 7. 09:05
10/15 anonim válasza:
A 6-os vagyok. A 8-as választ nem én írtam. De igazad van, ignorálj mindenkit aki nem a te igazadat erősíti. Azt nem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!