Hogy kell rántottát csinálni?
Én fejenként 2-3 tojást szoktam, egy pici kis tejjel, sóval borssal felverni (nem kell habosra, csak egyenletes legyen).
Forró serpenyőben, olajon megpirítassz egy fej vöröshagymát, ha üveges mehet bele a feltét (szalonna, pritamin paprika, gomba, kolbász, ami van)
Ha gombát teszel bele, alaposan süsd át, mert ha leve marad, szürke lesz a rántottád.
Ha átsült, egy kis por paprikát rá, és már eheted is.
Én is nagyjából úgy szoktam ahogy a #6 írja.
Felütöm, felverem, bele pici só. Kevés zsiradékon megpirítok amit épp kívánok bele-vagy amit találok otthon-kolbász, szalonna, paradicsom, paprika...majd megy rá a tojás. És kevergetve megsütöm.
A pirospaprikaszórás-ötletet pedig köszi :) Tudom, hogy szoktak, hogy passzol hozzá, de most meg is kívántam ahogy olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!