Tojás rántottát lehet hagyma nélkül csinálni?
Figyelt kérdés
Az az igazság,hogy ennék rántottát,de nincs itthon hagyma és a bolt zárva. Ettől függetlenül lehet csinálni?2014. szept. 5. 19:42
1/16 anonim válasza:
Sima tojas rantottat is keszithetsz....egy tanyerba felvered a tojasokat kicsi fuszer s gazon megsutod :P
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. szept. 5. 19:46
3/16 anonim válasza:
A tojas ratottanak millio egy fajtaja van....en nagyon sokk fele keppen szoktam elkesziteni...van hogy teszek bele szalamit / kolbaszt / virslit / paprikat / hagymat / sajtot / turot / tejfolet stb...mikor mi van :P
4/16 anonim válasza:
Én mindig hagyma nélkül készítem :)
5/16 A kérdező kommentje:
köszönöm. finomabb is így hagyma nélkül mindenkinek megy a zöld.
2014. szept. 5. 19:56
7/16 anonim válasza:
Lekéstem! Jó étvágyat akartam kívánni!:)
8/16 anonim válasza:
Elkéstem, de sebaj. A párom paradicsomosan készíti, hagyma nélkül. Én nagyon hagymás vagyok, de sokszor készítettem már anélkül is :)
9/16 anonim válasza:
Lehet és az a másik neve,hogy Omlett.
10/16 anonim válasza:
Annyira megkívántam, hogy én is csináltam, hagyma nélkül, szalonnával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!