Egy üveg tál megpattan, ha forró levest teszek bele?
Figyelt kérdés
Olyan tál ami nem való sütőbe vagy tűzhelyre, csak tálaló, üveg az egész. A leves pedig nem tűzforró, de azért nagyon is meleg. Megpattanna tőle a tál?2022. ápr. 16. 13:39
1/8 anonim válasza:
Üveg, porcelán esetében nem kizárt.
3/8 anonim válasza:
En ezt nemtudtam es evekig ilyen talba talaltam a huslevest nem pattant el semmi baja. De miota tudom nem rakkm abba
4/8 anonim válasza:
Akkor pattanhat meg, ha nagy a hőmérséklet különbség. Előtte tedd a tálat a forró vizes csap alá.
5/8 anonim válasza:
Esélyes, igen. Melegítsd át előtte a tálat, és a levest apránként tedd át bele, ne zutty lendülettel.
6/8 anonim válasza:
Nincs kizárva, hogy megpattan, de kicsi az esélye. Legjobb, ha először csak a harmadáig szeded, majd kb 1 perc állás után mehet tele.
7/8 anonim válasza:
Ha direkt arra a célra készült, hogy levest talalj benne, akkor nem fog elpattani
8/8 anonim válasza:
Többször "vágtam" már üveget ilyen melegítős módszerrel, hát elég nagy munka az, hogy elpattanjon. Nagy valószínűséggel nem lesz baja, de megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!