Muszáj ásványvízzel csinálni a palacsintát?
Figyelt kérdés
Sima csapvíz nem jó?2008. dec. 17. 13:25
1/7 anonim válasza:
Jó a sima csapvíz is, én is azzal csinálom, és semmivel se rosszabb, mint az ásványvizes.
2/7 anonim válasza:
Üzemi konyhán láttam, hogy nem volt más a palacsinta tésztában, csak liszt, csapvíz és tojás. Semmi más és nagyon jó volt úgy is.
3/7 anonim válasza:
Ásványvíztől annyi, hogy könnyebb lesz a tésztája, amúgy teljesen mind1
4/7 anonim válasza:
Nekem anyukám úgy tanította, hogy buborékos vízzel kell csinálni, hogy könnyű legyen a tésztája. Akkor még az ásványvíz nem volt ekkora divat, szódával csináltuk, vagyis én a mai napig azzal csinálom. Keresztanyám csapvízzel csinálja, kicsit más, de nem rosszabb. De a bubimentes ásványvíz és a csapvíz között semmi különbség, ezért ne dobj ki pénzt.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, akkor nekifogok...:-)
2008. dec. 17. 15:17
6/7 anonim válasza:
Én még szódával tanultam amúgy, a lényeg a buborékokon van, attól könnyű a tésztája. De biztosan jó csapvízzel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!