Lehet nokedlit készíteni nokedliszaggató nélkül (valamilyen egyéb praktikával)?
Rengeteg az 1kg. liszt.
Ha így kell szaggatnod, akkor figyelj közben, el ne ázzanak a vízben már beleszaggatottak. Gyakran kavargasd ne álljon össze, és siess, ne ázzon el az eleje. Inkább gyakrabban szedd ki a főzővízből.
A pörkölt már elkészült? Finom lett?
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__..
Réteslisztet inkább ne. Egy kiló lisztből 4 óriás étkű vagy 6 átlagos étkű emberre tudsz nokedlit csinalni.
És ahkgy az első írja. Deszkáról szaggatva. Lobogó forró víz egy lábosba. A lábos szélére feltámasztod a deszkát, másik kézben a kenőkés. A deszkán enyhén elterül a tészta de nem lefolyik (jól be kell állitani az állagát) és késsel kis hurkákar leveszel a tésztakupac végéről és a deszkán végigsimitva belokod a forro vizbe
Szerijtem ird be youtubera hogy nokedli szaggatás kézzel ws ott látod a techikát és az állagot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!