Milyen köretek vannak, amiket gyorsan, egyszerűen el lehet készíteni?
A rendes krumplipüré rendben van, a krumplipüré-porban meg azért van egy csomó egyéb anyag is (nézd végig az összetevöket, meg fogsz lepödni!)
Másrészt ízre meg állagra is rettentö nagy a különbség, a porból készült az "egyszer meg lehet enni, ha nincs jobb" kategória
IGEN, meglepödtem, mert ilyet még nem láttam eddig, pedig rengeteg fajtát megnéztem.
De ahogy írtam, az összetételtöl eltekintve is, az íze, állaga meg a kinézete meg sem közeliti a krumpliból készültet.
Kár összeveszni, srácok!
A kérdező gyors és olcsó köretekre volt kíváncsi, ami után nem kell sokat mosogatni.
Ennek megfelel az instant krumplipüré. Majd ő eldönti, hogy ha ezt választja, akkor milyen alapanyagot vesz hozzá.
Gondolom minden válaszadónak megvan, hogy a legvacakabb kitalálni, hogy mit főzzek. Utána már megy, ha az asztalon vannak a hozzávalók, csak csinálni kell :)
Az instant krumplipüré okés volt már negyven évvel ezelőtt is, amikor egy belvárosi étteremben voltam kezdő szakács :) A probléma ott van/lehet, hogy az ilyen "műanyag" cuccok előállítási technológiái sokat változtak az évtizedek alatt. Sokszor hátrányukra. Talán maga a liofilizációs eljárás is módosulhatott. Bizonyára nem elégszenek meg az egyszerű szublimációval, ahol a jég átmenet nélkül elpárolog, szóval ki tudja miket csesztetnek az anyaggal :)
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat, főleg gondolatébresztő volt a felvetés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!