Mézes páccal el lehet érni olyan karamellizált eredményt, mint a barna cukros rubokkal?
Figyelt kérdés
Sütőben vagy grillen készített húsokról van szó.2021. dec. 17. 09:42
1/1 anonim válasza:
Szerintem el, csak elsőre lehet nem sikerül (pl. házi pác, vagy bolti, stb.).
Leegyszerűsítve cukor + nagy hő = karamell, mindegy, minek nevezzük, ez fix kémiai reakció, a többi a kísérletezésen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!