Sonkával és sajttal töltött karaj. Előző nap elkészíthető?
Figyelt kérdés
Sajttal és sonkával töltött karajszeleteket szeretnék készíteni, amit be is paníroznék és kirántanám. Sütés előtti nap el lehet készíteni úgy, hogy betöltöm a karajszeleteket, hűtőbe rakom éjszakára és másnap bepanírozom majd kisütöm? Nem lesz baja ha egy éjszakát a hűtőben áll? Nem fog netán megromlani?2021. dec. 14. 09:17
3/8 anonim válasza:
Teljesen nyugodtan. Ha belegonolsz, ha húst pácolsz 2-3 napig is áll a hűtőben. Ez a 24 óra minimális. Teljesen jó lesz
4/8 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz egy nap alatt.
5/8 anonim válasza:
Ha már előző nap elkészíteném, akkor mindjárt be is paníroznám, úgy tenném a hűtőbe.
6/8 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, konyhán dolgozom, ott valamikor 2 nappal korábban elő van készítve. Csak arra ügyelj, ha bepanírozva rakod be a hűtőbe akkor mindenképpen lefóliázva(nehogy megszáradjon-keményedjen a panír rajta) illetve ne legyenek egymásra fektetve tegyél a szeletek közé valamit könnyen átnedvesedik ahol érintkezik a másik hússzelettel, igaz hogy nem romlik meg, de utána nem annyira finom kisütve. Ha nem panírozod akkor nyugodtan.
7/8 anonim válasza:
Teljesen jó, ahogy leírtad. Előkészítheted, de én sütés előtt paníroznám csak. Ugyanolyan lesz a frissen panírozástól, mintha akkor pakoltad volna össze a hússzeleteket. A sajt hajlamos kifolyni, főleg ha felpuhul a panír a tárolás miatt.
Jártam már úgy, hogy maradt sima panírozott hús, amit nem sütöttem meg, másnapra átvizesedett. Újra forgattam morzsába, nekem kemény lett a "bunda".
8/8 A kérdező kommentje:
7/7 én is sütés előtt szeretném panírozni mindenképp! Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. dec. 14. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!