Hogy kell a sült gesztenyét otthon elkészíteni, hogy olyan legyen (vagy legalább hasonló) mint a körúti gesztenye árusnál?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 16:03
11/18 A kérdező kommentje:
Megfozes!? ... lehet, hogy meg kell fozni? Ezt meg nem probaltam ... nade! ... a koruti gesztenyearus sem fozi meg elotte(?) Vagy megfozi?
2021. dec. 12. 16:33
12/18 anonim válasza:
40-50 percig sütötted...???
Ezért kell beáztatni, hogy ne égjen el 50 perc alatt....
13/18 anonim válasza:
"Meddig áztassam?"
Én azt olvastam, hogy 2 órát kell.
14/18 anonim válasza:
Én 10-15 percet főzöm és kb 10 percig sütöm utána, vízzel a tepsiben, gőzben.
15/18 anonim válasza:
#14 Én úgy csináltam, ahogy írtad, de pucoláskor az egész darabjaira esett szét.
16/18 anonim válasza:
15, az nem lehet hogy túlirdaltad?
17/18 anonim válasza:
Nem, direkt vigyáztam, hogy ne vágjak bele a húsába.
18/18 anonim válasza:
En egyik nap vagom es aztatom, masnap sutom, vagyis min, 24 orat azik.
Suto legkeveresen, 170 fok. Gesztenyet tepsibe, ra1 pohar viz, alufoliaval lefedni, 50 perc.
Nem mondom, hogy olyan mint az utcai, de jo. Persze, a sutoje mindenkinek mas, vigyazz, hogy ne egesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!