Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Melyik konyhai eszköz a...

Melyik konyhai eszköz a legalkalmasabb arra, hogy nagyon finom sült krumpli készüljön általa? (Az ár nem számít.)

Figyelt kérdés
Vannak akik a fritőzre esküsznek, mert nem lesz olyan száraz a sült krumpli benne. Rántott hús is abban a legfinomabb? De akkor a leváló morzsák miatt folyton át kell szűrni az olajat.
2021. dec. 7. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk forró levegős fritőz van. A krumplit imádom benne. A rántott hús.... Hát más. Nem rossz csak szokni kell hogy nem olajos
2021. dec. 7. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A burgonya fajtától és a sütési technológiától függ. Egy ipari sütőt kellene venni, ami professzionális technológiával tartja a szükséges hőfokot.
2021. dec. 8. 00:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A serpenyő és a zsiradék.

Ha nem mirelit hasábkrumplit veszel, hanem rendes krumpliból te készíted el, akkor igazán finomat úgy tudsz csinálni, hogy félig megsütöd, kiszeded papírtörlőre, hagyod kihűlni és visszatéve készre sütöd. Tökéletes lesz és ropogós.

2021. dec. 8. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Amióta ilyenem van, azóta tudom milyen a jó hasábburgonya!

[link]

Nyilván a lángost is öröm sütni benne, csak nem kereket csinálok, hanem oválist :-)

Darabokra szedhető és mosogatógépben mosható!

2021. dec. 10. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és bocs, még annyit a #4-hez, hogy a leváló morzsák miatt van a cool zóna! Tényleg működik!
2021. dec. 10. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
4/5 és 5/5. És könnyű az olajat lecserélni, ha nincs leeresztő ? Hogyan?
2022. jan. 16. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Könnyű olajat cserélni. 15 másodperc alatt egy tálca segítségével darabokra lehet szedni úgy, hogy a tálcára teszed a fűtőszálas részt és nem olajozol össze semmit. A kiszerelt üstből egyszerűen ki lehet önteni az olajat, mint egy vödörből - egy tölcsérrel az eredeti flakonokba öntöm vissza és a szomszédnak adom, aki begyújtáshoz használja. Az üst elmosható kézzel és mosogatógépben is. Kézi mosogatáskor óvatosan, mert bár sodra nincsen, de a vékony felső peremek, ha megcsúszik azt olajos üst a kezedben és utánakapsz, megvághat.
2022. jan. 17. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Rántott hús is abban a legfinomabb? De akkor a leváló morzsák miatt folyton át kell szűrni az olajat."

Nem kell semmit átszűrni, pár használat után cserélni kell. A morzsák nem sok vizet zavarnak, mert alulra gyűlnek, a hús pedig a kosárban van, nem ér hozzájuk. Pont ez a legjobb a fritőzös rántott húsban (és rántott akármiben), nem csak az első kör patina, hanem az összes.

2022. jan. 17. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, kinek mit jelent a finom...

Van aki a mekdonaldszhoz méri, van aki tudtán kívül a leégetettet, mer" az anyja mindig leégette.


Szóval mit jelent nálad a finom?

2022. jan. 17. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
3-as. Amit írsz, az is igaz, de ha sütés előtt kb 10 percre beáztatod és utána jó alaposan szárazra törlöd, akkor is ropogósra sül és nem kell 2x sütni.
2022. febr. 9. 23:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!