Melyik konyhai eszköz a legalkalmasabb arra, hogy nagyon finom sült krumpli készüljön általa? (Az ár nem számít.)
A serpenyő és a zsiradék.
Ha nem mirelit hasábkrumplit veszel, hanem rendes krumpliból te készíted el, akkor igazán finomat úgy tudsz csinálni, hogy félig megsütöd, kiszeded papírtörlőre, hagyod kihűlni és visszatéve készre sütöd. Tökéletes lesz és ropogós.
Amióta ilyenem van, azóta tudom milyen a jó hasábburgonya!
Nyilván a lángost is öröm sütni benne, csak nem kereket csinálok, hanem oválist :-)
Darabokra szedhető és mosogatógépben mosható!
"Rántott hús is abban a legfinomabb? De akkor a leváló morzsák miatt folyton át kell szűrni az olajat."
Nem kell semmit átszűrni, pár használat után cserélni kell. A morzsák nem sok vizet zavarnak, mert alulra gyűlnek, a hús pedig a kosárban van, nem ér hozzájuk. Pont ez a legjobb a fritőzös rántott húsban (és rántott akármiben), nem csak az első kör patina, hanem az összes.
Hát, kinek mit jelent a finom...
Van aki a mekdonaldszhoz méri, van aki tudtán kívül a leégetettet, mer" az anyja mindig leégette.
Szóval mit jelent nálad a finom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!