A piacon a fokhagymás lángos milyen folyadékkal van megkenve?
Figyelt kérdés
Víz alapú vagy olajos lében van az a fokhagymatöret?2021. dec. 3. 15:05
1/10 anonim válasza:
Igen, víz alapú olajos lé. A titka, hogy jó ha minimum 1-2 napot áll, frissen nem az igazi.
2/10 anonim válasza:
Viz. Az olaj csak visszakenödik az ecsetröl.
3/10 anonim válasza:
ráguglizol, többszáz találat van...
Fokhagymanyomón átnyomsz pár gerezd fokhagymát, felöntöd annyi vízzel hogy ellepje, és pár órát állni hagyod.
4/10 anonim válasza:
én pici sót is szoktam belerakni
5/10 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam nagyon köszönöm!
2021. dec. 3. 15:30
8/10 anonim válasza:
A piacokon, strandokon, lángososnál vízbe van belenyomva a fokhagyma és azzal kenik meg. Mi otthon egy kis olajban elkevert fokhagymanyomóval kinyomott fokhagymát szoktunk a lángosra kenni. Sütés után a lángost konyhai papírtörlővel leitatjuk és az olajos fokhagymás keverékkel kenjük meg. Nekünk nem szokott így sem nagyon olajos lenni a lángos. Szeretjük! :)
9/10 anonim válasza:
Többségében, ahol strandon, vagy piacon vettünk lángost, kenőecset van az üvegben. Zúzott fokhagyma és víz. Olajat nem láttam benne, ugyanis az feljön a fokhagymás víz tetejére. Elenyésző volt, szerintem is a meleg lángost megkenők miatt kerül bele olaj. Nem szokott zavarni, az előző vásárlók nem nyúlkálnak bele.
Otthon készítve a lángost én csak simán megpucolom a fokhagymát, és bedörzsölöm vele, mint a pirított kenyeret, ugyanolyan jó. (Nem mindenki szereti, nem csinálok külön fokhagymás levet.) A két gyerek csak tejfölösen-sajtosan szereti, ezért.
10/10 anonim válasza:
Nekem lángosos ismerősöm mondta hogy sima víz. Már eleve olajos a lángos minek kennék még arra olajat. És igaza van :) azóta is úgy csinálom és igen előbb érdemesebb megcsinálni de azért nem több nappal. Mielőtt begyúrod a tésztát elég azelőtt megcsinálni. Úgyis idő még míg eszik az ember belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!